STALEN TRAPLEUNINGEN

Mooie stalen trapleuningen geven net dat beetje extra in uw interieur. Door het gebruik van hoogwaardige stalen profielen voelt u het verschil wanneer u de stalen trapleuning in uw handen heeft. Het is mogelijk om de trapleuning geheel naar wens te laten maken. Onze vakmensen kijken altijd uit naar een nieuwe uitdaging en nieuw model trapleuning. Het is dus mogelijk om verschillende vormen en afmetingen te maken. Daarnaast kunnen wij verschillende soorten bevestigingen maken voor op de muren. Naast de standaard zwarte poedercoating is het mogelijk om de trapleuning te laten coating in bijzonderen kleuren. Wij bieden u een groot aanbod aan stalen trapleuningen waardoor deze perfect zullen passen in uw interieur.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen stalen trapleuning

WELKE STALEN DEUR PAST HET BESTE BIJ UW INTERIEUR?

Rechthoek

Rond

Vierkant

Soorten stalen trapleuningen

Wij hebben in de basis 3 soorten stalen trapleuningen, de rechthoek, rond en vierkante koker. Deze kunnen allemaal in verschillende lengtes worden gemaakt voor elk soort trap. Naast het op maat maken van de stalen trapleuning kunnen wij de leuningen coaten in verschillende kleuren, waaronder messing, zwart, brons en nog vele andere kleuren. Bij het kiezen van de juiste koker moet u goed nadenken over hoe u de trapleuning in uw handen neemt. De ronde koker is comfortable aan de handen en heeft en meer neutraal ontwerp. De rechthoekige trapleuning koker is wat scherper aan de handen, maar daartegenover geeft het een strakkere uitstraling. Als laatste de vierkante stalen trapleuning heeft wat grofere hendel en geeft een robuust uiterlijk aan de trap. Het is mogelijk op verzoek om ook andere kokerprofielen te gebruiken als u dit wenst.

Hoe kies ik de beste trapleuning

Net als met veel aspecten in de styling van uw woning is het bij de keuze voor de juiste trapleuning een mix tussen wat het oog wilt en het gebruiktcomfort van de hendel. Waar de ene trapleuning vele malen styliser oogt is de andere trapleuning robuuster en klasieker kwa uiterlijk. Hoe groffer de trapleuning eruit ziet hoe groffer deze in de hand ligt. Wij bieden u een groot aanbod stalen trapleuning voor elk gewenst comfort en stijl. Doorgaans zijn trapleuning recht van vorm maar het is ook mogelijk om de trpaleuning in een ronding te buigen. Wij bij Dutch House of Steel houden ervan om te worden uitgedaad en mee te denken om u de mooiste trapleuning voor te leggen. U kunt gemakkelijk en snel een offerte aanvragen voor een op maat gemaakte trapleuning. Al onze trapleuningen worden door echte vakmensen met passie voor u gemaakt.