Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren de perfect oplossing voor uw interieur

Echte stalen taatsdeuren brengen uw woning naar een ander niveau. Door het elegante ontwerp en het minimalistische uiterlijk is dit een echte eye catcher voor uw woning of bedrijfspand. Een stalen taatsdeur zweeft in de opening en kan naar beiden kanten worden geopend. Door de functie van deze stalen taatsdeur kunt u optimaal genieten van een doorgang die u vaak gebruikt. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en samenstellingen zodat u de stalen taatsdeur geheel naar eigen smaak kunt stylen. Onze vakmensen helpen u graag met het meedenken over de beste oplossing in uw ruimte en de functionaliteit van onze taatsdeuren.

OFFERTE AANVRAGEN

Inpsiratie voorbeelden stalen taatsdeur

U wilt een stalen taatsdeur allen u weet nog niet helemaal hoe deze eruit moet komen te zien, welk ontwerp, wat voor soort glas en misschien zelfs de kleur van het staal. Hieronder een paar voorbeelden om u te inspireren bij het kiezen van de juiste stalen taatsdeur voor uw woning of bedrijfspand.

WAT IS EEN STALEN TAATSDEUR?

Functionaliteit van een stalen taatsdeur

Bij ons staat de functionaliteit van de stalen taatsdeur voorop. De stalen deur komt namelijk namelijk in een opening die u dagelijks gaat gebruiken dus moet de functie van de stalen binnendeur daar wel op aansluiten. De stalen taatsdeur kan worden geopend naar beide kanten en is daarom ideaal voor een doorgang die u vaak gebruikt. Hierdoor kunt u namelijk vanaf beide kanten de deur op dezelfde manier openen. Tevens is het ideaal voor wanneer u met uw handen vol de deur moet openen, u duwt de deur vanaf beide kanten gemakkelijk open. Let er dus goed op dat de stalen taatsdeur op een plek komt te staan waarbij er genoeg ruimte is om naar beide kanten te worden geopend. Mocht u toch twijfelen of de stalen taatsdeur bij u past, vraag het dan onze vakmensen.

Een zwevende deur

Een stalen taatsdeur zweeft in de opening, hierdoor kan de stalen deur met glas naar beide kanten worden geopend. Dit betekend dat een stalen taatsdeur geen kozijn heeft waar deze in komt te hangen. De bevestiging van de stalen taatsdeur zit in de vloer en het plafond. Hier zitten twee draaipunten waardoor de deur naar beide kanten om zijn as kan draaien. Het grote voordeel is dat dit type stalen deur perfect is voor een ruimte waar u vaak doorheen moet lopen. Doordat er geen kozijn rondom de stalen taatsdeur zit betekend dit wel dat er rondom de deur kieren zitten, hierdoor is het een wat minder goed optie wanneer u een ruimte goed wilt afsluiten, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer. U moet er dus goed over nadnken of een stalen taatsdeur de juiste opties is voor uw gebruik. Vraag direct een prijsofferte aan via het offerte formulier.

Softclose van de stalen taatsdeur

Onze stalen taatsdeur zijn voorzien van een slowstop systeem welke word gereguleerd door een oliedruk in het mechanisme van de deur. Hierdoor zal de deur nooit hard dichtslaan en sluit deze elegant achter u dicht. Het softclose systeem is geheel af te stellen op de wensen die u heeft. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor verschillende systemen welke net op een andere manier het systeem reguleren. De softclose zit verborgen in het frame van de deur en kan eenvoudig worden afgesteld met stelschroeven aan de achterkant van het profiel van de stalen taatsdeur. Het is een perfect oplossing wanneer u vaak door de opening heen loopt en de deur toch mooi moet sluiten. Bent u beniewd of het softclose systeem van onze stalen taatsdeur past in uw woning, vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

Deurbeslag mogelijkheden

Bij een elegant stalen taatsdeur hoort ook de mogelijkheid voor het kiezen van het juiste deurbeslag. Bij al onze stalen taatsdeuren kunt u kiezen uit verschillende opties die perfect passen bij uw stijl. De keuze voor het juiste deurbeslag bij uw stalen taatsdeur hangt voornamelijk af van het ontwerp welke u kiest. Niet elk ontwerp leent zich voor elk type deurbeslag. Het grote voordeel aan ons deurbeslag is dat deze altijd wordt meegecoat in dezelfde kleur als de rest van de stalen deur. U heeft de keuze uit 3 soorten deurbeslag welke nog persoonlij zijn af te stellen op de specifieke wensen die u heeft. Kies voor een echte stalen taatsdeur wanneer u uw interieur naar een nieuw niveau wilt brengen.