STALEN BINNENDEUREN

Onze ambachtelijke gemaakt stalen binnendeuren zijn een echte eye catcher. Door het strakke ontwerp en unieke profiel bent u verzekerd van perfectie en vakmanschap. Met veel aandacht besteden wij vooral tijd in de afwerking en details van onze stalen deuren. Het is mogelijk uw stalen binnendeur zo samen te stellen dat deze past in elke stijl interieur. Door het gebruik van slanke profielen heeft u een echte moderne stalen deur in huis. Naast de vele ontwerpen kunt u ook kiezen uit elk gewenst type glas en kleur van de coating van uw stalen binnendeur. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze ontwerpers. Wij helpen u graag met het samenstellen van een unieke stalen binnendeur.

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

SCHARNIERDEUR

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

TAATSDEUR

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

SCHUIFDEUR

Stalen binnendeuren gemaakt met passie

Het is mogelijk om ieder gewenst ontwerp of model stalen deur door onze vakmensen te laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoge kwaliteit stalen deuren geheel naar wens van onze klant. Naast een prachtig product bent u bij ons ook aan het juiste adres voor persoonlijk advies om te kijken welke combinatie stalen binnendeuren het beste past bij uw wensen. Hierin kijken wij naar de functionaliteit van de stalen deur, het gebruikscomfort en het soort design welke het beste past in uw interieur. Al onze stalen binnendeuren worden geheel op maat voor u gemaakt. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende vlakverdelingen, maar ook uit elke gewenste kleur coating, type glas en nog veel meer.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen stalen binnendeur

Waarom stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zorgen ervoor dat uw woning meer licht behoudt dan standaard houten deuren. Door het vele glas in de stalen deur maakt u de ruimte lichter en transparanter. Daarnaast kunt een stalen deur stijlen in elke vorm of ontwerp, dit zorgt ervoor dat u de deur gemakkelijk kunt aanpassen naar uw interier. U kunt kiezen uit 3 verschillende type stalen deuren, elk met een andere functionaliteit. De meest voorkomende deur is een stalen scharnierdeur, hier kunt u een ruimte goed mee afsluiten. Een stalen scharnierdeur komt met een eigen op maat gemaakt kozijn. Daarna komt de stalen schuifdeur, deze is perfect om bijvoorbeeld een ensuite mee af te sluiten. Daarnaast is de schuifdeur uitvoerbaar in verschillende type rails systemen. Als laatste kunt u kiezen voor een stalen taatsdeur. Dit type deur zorgt ervoor dat u gemakkelijk de doorgang kan blijven gebruiken. Tevens is de taatsdeur voorzien van een slowstop welke u kunt afstellen op gebruik. Al onze stalen binnendeuren worden door vakmensen gemaakt met passie en tot in detail afgewerkt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen maatwerk stalen deur.

De functie van stalen deuren?

Wanneer u eraan denkt om een stalen deur aan te schaffen moet u rekening houden met een aantal aspecten om ervoor te zorgen dat deze niet alleen past in uw interieur, maar dat de stalen binnendeur ook functioneel is. Wij bieden u 3 varianten stalen deuren aan met elk zijn eigen functie. Zorg er dus voor dat u de juiste stalen deur kiest voor de situatie waarin deze wordt geplaatst. Een deur is een scheiding tussen twee ruimtes en deze moet daarom een functie bedienen. Wanneer u bijvoorbeeld een stalen deur voor het toilet wilt gebruiken zal een een WC-slot in de deur moeten zitten en wilt u dat er niet door het glas gekeken kan worden. In de studeerkamer wilt u bijvoorbeeld een deur die het licht behoudt maar deze moet ook de ruimte goed afsluiten. Bij een opening van bijvoorbeeld de keuken naar de woonkamer wilt u een stalen deur die makkelijk en eenvoudig open en dicht gaat zodat u er zonder problemen vaak doorheen kunt lopen. Denk er dus goed aan waar de stalen deur geplaatst gaat worden en aan welke functie eisen deze moet voldoen. Onze vakmensen helpen u graag bij het kiezen van de juiste stalen binnendeur.

DESIGN FOR EVERY HOME

BE INSPIRED

REAL CRAFTMANSHIP

Amsterdam

Rotterdam

Hoofddorp

Den Haag

Almere

Utrecht

Breda

Bodegraven

Ambachtelijk stalen binnendeuren voor in elke woning

Onze stalen binnendeuren worden gemaakt door vakmensen met passie voor staal. Al onze stalen deuren worden op maat gemaakt voor de klant. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw stalen droomproject te realiseren. Wij werken met verschillende stalen profielen, welke elk zijn eigen voordelen heeft. Het is mogelijk om enkele stalen binnendeuren te laten maken, maar ook hoekopstellingen, grote wanden, of deuren met panelen erboven. Daarnaast kunt u uw stalen deur elke gewenst ontwerp, kleur van het staal, soort glas en afwerking geven. Bij ons bent u verzekerd van de juiste samenstelling voor in uw interieur. Door het gebruik van hoogwaardig staal, vakbekwame lassers en een ontwerp team bent u verzekerd van de mooiste afwerking. Bent u op zoek naar echte stalen binnendeuren die uw woning de look en feel geven waar u naar op zoek bent, dan bent u bij ons aan het juiste adres.