STALEN SPIEGELS

Onze spiegels zijn een verrijking voor uw woning of bedrijfspand. Het is mogelijk om onze spiegel geheel samen te stellen naar uw eigen stijl en smaak. Door het aanbieden van verschillende afwerking opties bent u verzekerd van een unieke spiegel. Kies de kleur van het glas tot aan de verlichting die u wilt. Al onze spiegels worden gemaakt met passie en oog voor detail. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Ambachtelijk stalen spiegels voor in elke woning

De spiegels die wij voor u maken zijn van hoge kwaliteit en kunnen geheel 0p maat worden gemaakt. Iedereen heeft een andere wens en deze kunnen wij voor u realiseren. Het is mogelijk om elk gewenste vorm of maat spiegel te laten maken. Door de productie in eigen handen te houden kunnen wij nog betere kwaliteit leveren van onze spiegels. Kwaliteit van onze industriƫle spiegels zit voornamelijk in de afwerking van de spiegel, evenals de stalen frames die wij eromheen maken. Naast de verschillende vormen en afmetingen kunnen wij uw spiegel voorzien van verschillende soorten randen, denk hierbij aan dikke en dunne, maar ook opstaande randen. Evenals de afwerking is het mogelijk om de spiegels te voorzien van licht achter, of geƫtst in de spiegel. Onze ontwerpers denken graag met u mee voor het verwezenlijken van uw doormspiegel.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen spiegel

Onze spiegels

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

Circum

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

ARTUS

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

ARCUS

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

OVALE

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

FLUCTUS

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

ANGULI

Maatwerk stalen binnendeuren Dutch House of Steel

CRESCENT

Mogelijkheden bij het samenstellen van onze spiegels

Onze spiegels zijn echte eye cathers voor in uw woning. Zoals u kunt zien bieden wij verschillende vormen spiegels aan en nog tal van soorten afwerkingen. Het is mogelijk om de rand van de spiegel aan te passen met een stalen strip of profiel, daarnaast kunt u ook de kleur van de spiegel rand bepalen. Wij poeder coaten al onze stalen randen van de spiegels voor nog meer kwaliteit. Het is ook mogelijk om de kleur van het glas aan te passen zodat deze perfect past bij uw woning of interieur. Als kers op de taart is het ook mogelijk om eventueel verlichting aan te brengen op onze spiegels. Neem snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier. Bekijk eerst hieronder de verschillende soorten afwerking die u kunt kiezen.

Afmeting spiegel

Al onze spiegels zijn te bestellen in verschillende afmetingen. Kies zelf hoe breedt of hoog u de spiegel wilt hebben. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste afmeting spiegel in uw woning of bedrijfspand.

Kleur spiegelglas

Naast een standard uitvoering spiegelglas is het ook mogelijk om een ander type spiegelglas bij ons te bestellen. Wilt u de spiegel wat donkerder hebben of juist wat meer karakter geven, bij ons is alles mogelijk.

Met of zonder frame

Onze spiegels zijn te voorzien van een stalen frame rondom de spiegel voor een nog mooier effect. Tevens zijn er verschillende diktes frame bij ons te kiezen, evenals de kleur van het frame. Bestel uw eigen unieke spiegel

LED verlichting

Een prachtige spiegel wordt helemaal afgemaakt met een LED voorziening in de spiegel. Wij bieden de mogelijkheid om het LED in de spiegel te etsen, maar het kan ook achter de spiegel met een mooie gloed.